ΤΟ ΔΕΙΛΙ

 


DILI APARTMENTS
Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ιερισσός
_____

Λίγα λόγια για το DILI

 

 

Το διαμέρισμα "Δείλι" βρίσκεται σε μια διώροφη κατοικία. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια. Τα διαμερίσματα είναι ιδανικά για οικογένειες, αλλά και για μεγάλη παρέα. Ο χώρος είναι πολύ ευάερος και φωτεινός. Εκτός από τα κλιματιστικά ο χώρος καλύπτεται και με ανεμιστήρες οροφής.Υπάρχουν όλα τα οικιακά σκεύη για να μαγειρέψετε και σερβίτσια φαγητού, ποτηριών κ.α. Αν χρειαστεί παρέχεται βρεφικό κρεβατάκι. Για την παροχή ζεστού νερού υπάρχει ηλιακός και ηλεκτρικός θερμοσίφωνας. Επίσης τα διαμερίσματα διαθέτουν από ένα μεγάλο μπαλκόνι με τραπεζάκι.
Στο πίσω μέρος του σπιτιού βρίσκεται ο κήπος με ψησταριά, νεροχύτη και τραπέζια για να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας.

Ενώ το σπίτι βρίσκεται πέντε λεπτά από την θάλασσα, είναι ''μακριά'' από την οχλαγωγία της πολυσύχναστης παραλίας της Ιερισσού με την αρκετά έντονη νυχτερινή ζωή.

Θα είναι χαρά μας να σας βοηθήσουμε όπου μπορούμε παρέχοντάς σας πληροφορίες και όχι μόνο, έτσι ώστε να περάσετε ευχάριστα καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.


 

Αποστάσεις από παραλίες:

Παραλία Ιερισσού - 700 μ.
Παραλία Κακούδια - 2,3 χλμ.
Παραλία Γαβριάδια - 3,1 χλμ.
Παραλία Ξηροποτάμου - 3,8 χλμ.
Παραλία Νέων Ρόδων - 4,1 χλμ.

 

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης - 77 χλμ.
Διεθνές Αεροδρόμιο Καβάλας "Μέγας Αλέξανδρος" - 86,3 χλμ.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαμερίσματα.


Σας περιμένουμε στο Dili apartments!